Смарт колона Echo Dot генерация 3 с гласов асистент Alexa - черен

  • Марка: Amazon Echo
  • Кат. номер: AMAZON-ECHO-DOT3-BK

Echo Dot (3rd Gen) с интегрирана Alexa. Гласовият асистент е съвместим с различни устройства и може да контролира работата им. По този начин можете да контролирате светлината или отоплението чрез гласови команди. За инсталиране трябва да свържете високоговорителя към гнездото и да го конфигурирате на официалния сайт alexa.amazon.com. За да активирате гласови команди, трябва да произнесете думата "Alexa".

Поискайте от Алекса да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми, да контролира съвместими устройства за интелигентни домове и др.
Стрийм на песни от Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn
Обадете се или изпратете съобщение на някого с устройство Echo, приложението Alexa или Skype за свободни ръце. Влезте незабавно в други стаи във вашия дом или направете съобщение до всяка стая със съвместимо устройство Echo.

Ако искате много по-голяма сила на звука, високоговорителите могат да се свързват с други високоговорители чрез Bluetooth или 3,5 мм жак. От прогнозата за времето до списъка за пазаруване или последните събития, Alexa е идеалният гласов асистент.

99,90 лв.
Подробно описание
Характеристики
Подробно описаниеХарактеристики
Марка
Amazon Echo
Модел
AMAZON ECHO DOT 3
Цвят
Тъмно сив
Размери
43 x 99 x 99 мм
Безжичен стандарт на работа
Bluetooth, 802.11b/g/n/ac Wi-Fi, Audio jack 3.5 mm
Работна честота
2.4 GHz/5 Ghz
Гаранция
1 година