Смарт колона Echo Dot генерация 4 с гласов асистент Alexa - син

  • Марка: Amazon Echo
  • Кат. номер: AMAZON-ECHO-DOT4BL

Най-новата версия Echo Dot (4rd Gen) с интегрирана Alexa, най-популярният гласов асистент в света!

Интелигентният високоговорител Echo от 4-то поколение се отличава с изцяло нов сферичен дизайн и покритие от плат, с ярък LED пръстен в долната част, който се отразява от подлежащата повърхност за подобрена видимост. Гласовият асистент е съвместим с различни устройства и може да контролира работата им. По този начин можете да контролирате светлината или отоплението чрез гласови команди. За инсталиране трябва да свържете високоговорителя към гнездото и да го конфигурирате на официалния сайт alexa.amazon.com. За да активирате гласови команди, трябва да произнесете думата "Alexa".

Поискайте от Алекса да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми, да контролира съвместими устройства за интелигентни домове и др.
Стрийм на песни от Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn

129,90 лв.
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание

WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 и 5 GHz) двубандови мрежи
Bluetooth: Разширена поддръжка на профил за разпространение на звук (A2DP) за аудио стрийминг от вашето мобилно устройство към Echo Dot или от Echo Dot към вашия Bluetooth високоговорител. Профил за дистанционно управление на аудио / видео (AVRCP) за гласов контрол на свързани мобилни устройства. Гласовото управление без ръце не се поддържа за устройства с Mac OS X. Високоговорителите с Bluetooth, изискващи ПИН кодове, не се поддържат.
Аудио: 1.6” преден високоговорител и 3.5 мм стерео аудио изход за свързване с външни високоговорители (аудио кабелът не е включен).
Съвместимост: Amazon Echo Dot 4то поколение е готов за свързване към WiFi. Приложението Alexa е съвместимо с Fire OS, Android и iOS устройства, както и чрез уеб браузъра
Поддържани Езици: Английски, Немски, Френски, Италиански и Испански език.

Характеристики
Марка
Amazon Echo
Модел
AMAZON ECHO DOT 4
Цвят
Син
Размери
100 x 100 x 89 мм
Безжичен стандарт на работа
Bluetooth, 802.11b/g/n/ac Wi-Fi, Audio jack 3.5 mm
Работна честота
2.4 GHz/5 Ghz
Гаранция
1 година
Подобни продукти