• Начало »
  • Индивидуални решения за автоматизация
Индивидуални решения за автоматизация
Индивидуални решения за автоматизация

Предлагаме проектиране и инсталация на безжични системи за Умен дом и осветление, състоящи се от контролерен хъб и допълнителни устройства с различни възможности.

Контролер е нужен за обединяване на комуникацията вътре в системата и тази с приложението на мобилния ви телефон. Това е така, защото в тези системи се ползва безжичен комуникационен протокол, различен от масовия 2.4GHz IEEE 802.11 Wi-Fi, например Z-Wave, Bluetooth mesh или Zigbee.

 

Целта е безпроблемно изграждане на по-големи и по-всеобхватни като възможности Smart Home системи, с намалено ангажиране на масово претоварената в съвременното ежедневие Wi-Fi мрежа и с възможност за инсталация в завършени и декорирани жилища. Чрез цялостна система се получава по-висока степен на сигурност и възможности за работа без смущения на десетки сензори и устройства, отделно или обединени в сложни сценарии за автоматизация на домове и офиси.

 

В зависимост от Вашите потребности и специфика на обекта ще Ви предложим най-подходящото решение, без да се налага да губите време в сравнения между възможностите и предимствата на Wi-Fi, Zigbee, Z-wave, Dect ULE или Bluetooth MESH технологиите за автоматизация и контрол.

 

Направете запитване на office@bsmart.bg или тук